Cazul morţii lui Gholamreza Mansouri, care s-ar fi sinucis într-un hotel din Capitală / Primele concluzii ale anchetei: „Deces violent”

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, care au preluat cazul omului de afaceri iranian, sinucis într-un hotel din Capitală, au audiat mai mulţi angajaţi şi au ridicat mai multe imagini de pe camerele de supraveghere. Primele concluzii sunt că decesul a fost violent.

1693 afișări
Imaginea articolului Cazul morţii lui Gholamreza Mansouri, care s-ar fi sinucis într-un hotel din Capitală / Primele concluzii ale anchetei: „Deces violent”

Cazul Gholamreza Mansouri: Iranianul care s-ar fi sinucis într-un hotel din Capitală.

Procurorii spun că decesul cetăţeanului iranian Mansouri Gholam Reza a survenit în data de 19 iunie, la ora 14.30, în holul de la parterul unui hotel din Bucureşti.

CITEŞTE ACII: Salt mortal de la etajul unui hotel din Capitală: Fostul magistrat Gholem Reza Mansouri, aflat sub control judiciar, s-ar fi sinucis

„A fost efectuată cercetarea la faţa locului şi au fost ridicate mijloace materiale de probă, precum şi înscrisuri, a fost dispusă autopsia medico-legală a cadavrului, fiind obţinute concluzii preliminare conform cărora moartea a fost violentă, cauzată de leziuni traumatice incompatibile cu viaţa, produse prin lovirea de un plan dur, posibil în condiţiile unei precipitări. Au fost audiaţi mai mulţi angajaţi ai hotelului. Au fost ridicate unităţile de stocare de la sistemul de supraveghere video instalat în hotel, fiind solicitată şi autorizarea judecătorului pentru accesarea imaginilor stocate”, transmite Biroul de Comunicare al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Cercetările în acest caz sunt continuate de procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi de poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Omoruri, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs decesul.

Gholamreza Mansouri, un fost magistrat iranian, a murit vineri după ce a căzut de la etaj dintr-un hotel din Bucureşti.

Bărbatul avea 52 de ani şi se afla sub control judiciar în evidenţa Secţiei 1 de Poliţie. El aştepta decizia magistraţilor în privinţa extrădării, fiind acuzat de corupţie în Teheran.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, iranianul era acuzat de luare de mită de 500.000 euro, dar şi de încarcerarea unor jurnalişti independenţi.

Curtea de Apel Bucureşti l-a pus în libertate şi l-a plasat sub control judiciar, o decizie în privinţa extrădării a fost programată pe 10 iulie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici