Chimistul Hexi Pharma, cercetat sub control judiciar

Procurorii îl cercetează sub control judiciar pe chimistul firmei Hexi Pharma pentru participaţie improprie la zădărnicirea combaterii bolilor şi înşelăciune, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

731 afișări
Imaginea articolului Chimistul Hexi Pharma, cercetat sub control judiciar

Chimistul Hexi Pharma, cercetat sub control judiciar

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au dispus măsura controlului judiciar pe o perioada de 60 de zile pentru chimistul Hexi Pharma acesta fiind acuzat de participaţie improprie la zădărnicirea combaterii bolilor şi înşelăciune, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX.

Flori Dinu, directorul general al companiei Hexi Pharma, va fi dusă, sâmbătă, în faţa magistraţilor Judecătoriei Sectorului 5 cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, după ce a fost reţinută vineri seara pentru 99 de fapte de înşelăciune în formă continuată, 29 de fapte de înşelăciune în formă simplă şi participaţie improprie la zădărnicia combaterii bolilor.

Directorul firmei Hexi Pharma, Flori Dinu, a fost ridicată cu mandat, vineri după-amiază şi a fost dusă la Parchetul General pentru a i se aduce la cunoştinţă calitatea de suspect în dosarul dezinfectanţilor, afirmă surse judiciare citate de MEDIAFAX.

Flori Dinu a fost citată de procurori să se prezinte vineri la sediul Parchetului General, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX. Deoarece aceasta nu s-a prezentat pe parcursul zilei, procurorul de caz a solicitat unei echipe de politişti să meargă şi să o aducă pentru a fi înştiinţată în legătură cu noua calitate de suspect.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, şi-a pierdut viaţa, duminică seară, într-un accident rutier petrecut în judeţul Ilfov, pe drumul ce leagă localităţile Buftea de Corbeanca. Parchetul General a anunţat marţi că moartea lui Dan Condrea a fost violentă, iar leziunile "constatate s-au putut produce prin loviri de corpuri şi planuri dure, cât şi prin strivire de componentele unui autovehicul".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici