GALERIE FOTO  Chipul lui Leo Messi a apărut pe casele şi pe blocurile din Rosario

Toată Argentina mizează pe geniul lui Messi, pentru a câştiga, duminică, marea finală a Cupei Mondiale de fotbal din Qatar.

341 afișări
Imaginea articolului Chipul lui Leo Messi a apărut pe casele şi pe blocurile din Rosario

Chipul lui Leo Messi a apărut imprimat pe casele şi blocurile lui Rosario

Argentina îşi pune speranţe în geniul său, Messi, pentru a pune mâna pe Cupa Mondială de fotbal.

Oraşul natal al superstarului de la PSG, Rosario, s-a umplut cu portretele sale. Pe strada Israel se află casa în care a copilărit Leo, înainte să plece la Barcelona. 

Messi a anunţat că finala de duminică va fi ultimul său meci disputat la turneul final suprem. Argentina înfruntă Franţa, de la ora 17.00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici