Video Cinci cetăţeni din Afganistan şi Pakistan, opriţi la frontiera cu Ungaria

Poliţiştii din cadrul Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare, judeţul Timiş, au prins patru cetăţeni din Afganistan şi unul din Pakistan, solicitanţi de azil în România, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria.

58 afișări

Miercuri dimineaţă, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare - I.T.P.F. Timişoara au pins, pe raza localităţii de frontieră Cenad din judeţul Timiş, cinci străini care se deplasau spre frontiera cu Ungaria. Aceştia au fost duşi la sediul Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare pentru cercetări.

Poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt patru cetăţeni din Afganistan şi unul din Pakistan, dintre care trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 18 şi 28 de ani şi doi minori în vârstă de 15 şi 17 ani, toţi solicitanţi de azil pe teritoriul României.

Aceştia au încercat să treacă ilegal frontiera din România în Ungaria, ca să ajungă în ţări din vestul Europei.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici