Cinci israelieni, printre care trei copii, au fost răniţi, după ce maşina lor s-a răsturant la Pârâul Rece

Cinci persoane, cetăţeni israelieni, au fost răniţi, vineri seara, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat pe DN 73A, la Pârâul Rece, în judeţul Braşov. Trei dintre răniţi, care sunt copii, vor fi transportaţi la spital.

181 afișări
Imaginea articolului Cinci israelieni, printre care trei copii, au fost răniţi, după ce maşina lor s-a răsturant la Pârâul Rece

Cinci israelieni, între care trei copii, răniţi, după ce maşina lor s-a răsturant la Pârâul Rece

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Braşov, în accidentul de la Pârâul Rece au fost implicate cinci persoane, cetăţeni israelieni.

„Accident rutier cu cinci cetăţeni israelieni, doi adulţi şi 3copii, pe DN73 A, la Pârâul Rece. Autoturismul s-a răsturnat pe mijlocul drumului. Cei trei copii au fost duşi la la spital pentru investigaţii. Adulţii au refuzat transportul”, spun reprezentanţii Poliţiei Braşov.

Poliţiştii fac cercetări pentru a afla cauza producerii accidentului.

DN 73A este blocat, la ora transmiterii acestei ştiri, între Predeal şi Râşnov, în zona producerii accidentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici