Cinci judeţe se menţin în zona „roşie”, din cauza cazurilor noi de COVID-19/ Timişoara a ajuns la o rată de 7,44. INSP recomandă carantinarea oraşului

  • Cinci judeţe se menţin în zona „roşie”, din cauza cazurilor noi de COVID-19.
  • Judeţul Timiş urcă la o incidenţă de 5,35 cazuri de infectări cu SARS-CoV-2 la mia de locuitori. Municipiul Timişoara urcă la 7,44 cazuri la mia de locuitori.
  • Rata de infectare a crescut faţă de miercuri, cum de altfel a crescut şi în toate cele zece judeţe din zona galbenă.
3596 afișări
Imaginea articolului Cinci judeţe se menţin în zona „roşie”, din cauza cazurilor noi de COVID-19/ Timişoara a ajuns la o rată de 7,44. INSP recomandă carantinarea oraşului

Cinci judeţe se menţin în zona „roşie”, din cauza cazurilor noi de COVID-19

Evoluţia infectărilor cu Sars-CoV-2 arată că cinci judeţe au rată de infectare peste 3 la mia de locuitori.

Judeţul Timiş are o incidenţă de 5,35, în urcare faţă de miercuri, când era 5,24 cazuri de infectări cu SARS-CoV-2 la mia de locuitori. 

De altfel, municipiul Timişoara a înregistrat, joi, un nou record negativ. Rata de infectare cu COVID a ajuns la 7,44 cazuri la mia de locuitori. În ultimele 24 de ore, 237 de persoane au fost confirmate pozitiv la infecţia cu SARS-COV-2. INSP recomandă carantinarea oraşului.

Clujul coboară de la 3,42 la 3,40, Braşov urcă la 3,14 de la 3,04, Ilfov urcă la 3,07 de la 3,04, iar Maramureşul coboară de la 3,04 la 3,01.

Municipiul Bucureşti rămâne în zona galbenă în privinţa ratei de infectare, însă rata a crescut de la 2,71 cazuri la mia de locuitori la 2,79.

Alte zece judeţe se regăsesc în zona galbenă: Alba (2,31), Arad (1,78), Constanţa (1,85), Dolj (1,76), Gorj (2,06), Hunedoara (2,59), Sălaj (2,30), Satu Mare (2,08), Sibiu (1,89) şi Vâlcea (1,63).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici