Cinci persoane au fost rănite în urma unui accident pe DN1, la intrarea în Bucureşti

Cinci persoane au fost rănite, vineri dimineaţă, după ce un autoturism Dacia a intrat pe contrasens şi a lovit un microbuz pe DN1, la intrarea în Capitală, a declarat purtătorul de cuvânt al Brigăzii de Poliţie Rutieră Bucureşti, Ioana Stancu.

43 afișări
Imaginea articolului Cinci persoane au fost rănite în urma unui accident pe DN1, la intrarea în Bucureşti

Cinci persoane au fost rănite în urma unui accident pe DN1, la intrarea în Bucureşti (Imagine: Cristi Vatavu/Arhiva Mediafax Foto)

Ioana Stancu a declarat, pentru MEDIAFAX, că accidentul a avut loc în jurul orei 7.30, între Aleea Privighetorilor şi pasarela Otopeni.

Şoferul autoturismului Dacia a pierdut controlul asupra volanului şi a intrat pe contrasens, unde a lovit un microbuz care intra în Capitală şi în care se aflau mai multe persoane.

În urma impactului, trei persoane din microbuz, precum şi şoferul şi un pasager din autoturismul Dacia au fost răniţi. Patru dintre răniţi au fost duşi la Spitalul Elias, iar unul la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca.

Traficul în zona accidentului se desfăşoară cu dificultate, poliţiştii rutieri lăsând liberă câte o bandă pe fiecare sens de mers.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici