Cinci persoane reţinute în cazul fetei din Caracal urcate cu forţa într-o maşină

Cinci persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, joi seara, în cazul fetei de 20 de ani care a fost urcată cu forţa într-o maşină în Caracal, judeţul Olt. Este vorba de patru bărbaţi şi o femeie, au anunţat reprezentanţii IPJ Olt.

3265 afișări
Imaginea articolului Cinci persoane reţinute în cazul fetei din Caracal urcate cu forţa într-o maşină

Cinci persoane reţinute în cazul fetei din Caracal urcate cu forţa într-o maşină

Poliţiştii din Olt au reţinut, joi seara, cinci persoane implicate în cazul fetei din Caracal care a fost luată cu forţa de pe stradă şi urcată într-o maşină.

„Cu privire la evenimentul produs astăzi (joi- n.r.) pe raza municipiului Caracal, politiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore a cinci persoane sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate”, au transmis reprezentanţii IPJ Olt. Este vorba de patru bărbaţi şi o femeie.

Potrivit poliţiştilor, o femeie din Caracal a sesizat, joi, prin apel la 112, că o fată a fost luată cu forţa de pe stradă şi urcată într-un autoturism, care a plecat în direcţia oraşului Slatina. Oamenii legii au reuşit să identifice în trafic maşina după aproximativ 10 minute, în oraşul Piatra Olt. Toate persoanele care erau în maşină au fost duse la sediul Poliţiei Caracal, unde au fost audiate.

Reprezentanţii IPJ Olt au anunţat că fata urcată fără voia ei în maşină are 20 de ani şi este din Caracal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici