Circulaţia metroului între Eroilor şi Preciziei, întreruptă după ce o femeie s-a aruncat pe şine

Circulaţia trenurilor de metrou pe ruta Eroilor - Preciziei a fost întreruptă, marţi dimineaţă, aproximativ jumătate de oră, din cauza unei femei care s-a aruncat pe şine, dar care le-a spus echipajelor SMURD chemate la faţa locului că nu ştie cum a ajuns acolo, având un moment de amnezie.

229 afișări
Imaginea articolului Circulaţia metroului între Eroilor şi Preciziei, întreruptă după ce o femeie s-a aruncat pe şine

Circulaţia metroului între Eroilor şi Preciziei, întreruptă după ce o femeie s-a aruncat pe şine (Imagine din arhivă; Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Incidentul s-a petrecut la ora 8.10, la staţia de metrou Gorjului, a declarat pentru MEDIAFAX, directorul Metrorex, Gheorghe Udrişte.

Echipaje ale SMURD au fost chemate la faţa locului, solicitarea fiind pentru tentativă de suicid.

Coordonatorul SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa, a declarat, pentru MEDIAFAX, că este vorba de o femeie care a susţinut că a avut un moemnt de amnezie şi că nu ştie cum a ajuns pe şinele trenului de metrou.

Femeia a fost scoasă de pe scara de rulaj la ora 8.45, fără a avea leziuni, a spus Opriţa. Medicul a adăugat că femeia a fost transportată la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.

Traficul a reintrat în normal la ora 8.55.

Femeia care s-a aruncat pe şinele de metrou are doar o zgârietură la degetul mare

Femeia care s-a aruncat pe linia de metrou este în stare bună, având doar o zgârietură la degetul mare, dar rămâne în investigaţii întrucât ar fi la a doua tentativă de suicid, potrivit medicilor de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB).

Potrivit înregistrării video de la Metrorex, femeia, în vârstă de 37 de ani, ajuns pe peron, şi-a lăsat bagajele, s-a aruncat pe linie şi apoi s-a întins pe şine.

Fameia a mai avut o tentativă de suicid în urmă cu doi ani, au spus membri ai familiei. În acest caz, femeia va fi internată pentru un tratament de specialitate într-o clinică de profil din Capitală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici