Circulaţia pe A1, între Cunţa şi Sebeş Vest, va fi închisă joi pentru efectuarea unor lucrări

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat că joi circulaţia pe un segmenet al autostrăzii A1, cuprins între nodurile rutiere Cunţa şi Sebeş Vest, va fi închisă pentru efectuarea unor lucrări.

176 afișări
Imaginea articolului Circulaţia pe A1, între Cunţa şi Sebeş Vest, va fi închisă joi pentru efectuarea unor lucrări

Circulaţia pe A1, între Cunţa şi Sebeş Vest, va fi închisă joi pentru efectuarea unor lucrări

Potrivit unui comunicat al CNAIR, circulaţia va fi închisă timp de 12 ore, între 7.00 şi 19.00.

În acest interval, traficul va fi deviat pe DN1 (E81) şi pe DN 7 (E68).

Motivul instituirii acestei restricţii este executarea unor lucrări la nodul rutier Sebeş - conexiune autostrada A10 cu A1 şi DN 1.

„Vor fi realizate următoarele lucrări: turnarea plăcii de suprabetonare aferentă structurii PN3B – Pasaj pe breteaua 3 peste A1, care face conexiunea între A10 şi A1, sens de mers Turda-Sibiu, instalare structuri metalice tip portal, precum şi dispozitivele electronice aferente VMS-urilor noi pe A1 la km 307+100 şi la km 312+410 şi instalare structuri metalice tip portal, precum şi panourile de semnalizare verticală noi pe A1 la km 307+580 şi la km 311+800”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici