Circulaţia pe Transalpina rămâne restricţionată din cauza aluviunilor

Circulaţia pe Transalpina, DN 67C, în judeţul Alba, este restricţionată miercuri dimineaţa, după ce cu o zi înainte aluviunile de pe versanţi au ajuns pe carosabil.

2470 afișări
Imaginea articolului Circulaţia pe Transalpina rămâne restricţionată din cauza aluviunilor

Potrivit Centrului Infotrafic, pe DN 67C Şugag – Obârşia Lotrului, la kilometrul 107, în localitatea Tău Bistra, judeţul Alba, traficul rutier se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, după ce, în cursul zilei de marţi, aluviunile de pe versanţi au ajuns pe carosabil, blocând circulaţia.

Se estimează reluarea normală a circulaţiei în cursul zilei de miercuri.

Miercuri dimineaţa, pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti – Piteşti, A2 Bucureşti-Constanţa, A3 Bucureşti-Ploieşti, DN7 Piteşti-Râmnicu Vâlcea şi DN 1 Ploieşti-Braşov, circulaţia se desfăşoară pe un carosabil parţial umed, cu vizibilitate bună şi valori normale de trafic.

Se circulă în condiţii de aglomeraţie pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 Bucureşti – Piteşti, începând din zona localităţii Ciorogârla, judeţul Ilfov, dar şi pe Centura Capitalei, în localităţile Domneşti şi Berceni, transmite Centrul Infotrafic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
transalpina,
soferi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici