Circulaţia rutieră, normală pe toate drumurile naţionale şi autostrăzi

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, potrivit datelor primite de la dispeceratele de monitorizare a traficului, circulaţia autovehiculelor se desfăşoară normal pe toate drumurile naţionale şi pe autostrăzi, neexistând probleme deosebite de fluenţă pe nicio arteră importantă din ţară.

56 afișări
Imaginea articolului Circulaţia rutieră, normală pe toate drumurile naţionale şi autostrăzi

Centrul Infotrafic: Circulaţia rutieră se desfăşoară normal pe drumurile spre Bucureşti (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Precizarea este făcută în condiţiile în care coloane de autovehicule cu manifestanţi au venit în Capitală din toate zonele ţării, pentru mitingul de protest, la care au participat peste 50.000 de oameni, conform sindicaliştilor.

Mitingul din Piaţa Victoriei s-a încheiat la ora 13.00, mii de sindicalişti deplasându-se către autovehiculele cu care au venit din ţară în Bucureşti.

Totuşi, pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, pe sensul de mers către Bucureşti, se desfăşoară lucrări la partea carosabilă care afectează o bandă de circulaţie, în zona kilometrului 130.

De asemenea, în vederea efectuării unor reparaţii la o trecere la nivel cu calea ferată, astăzi şi mâine, în intervalul orar 9.00 - 18.00, traficul rutier este restricţionat pe DN 1, la kilometrul 70, în zona Movila Vulpii din judeţul Prahova.

Poliţia recomandă conducătorilor auto să-şi sporească prudenţa pe toată durata deplasării, să circule cu viteză legală, adaptată permanent condiţiilor de drum şi trafic, să nu se lanseze în efectuarea manevrelor de depăşire decât după o temeinică asigurare şi să păstreze o distanţă corespunzătoare faţă de vehiculul dinainte, în aşa fel încât la nevoie oprirea să se poată face în siguranţă. Pietonii sunt sfătuiţi să nu-şi rişte inutil viaţa prin traversarea la întâmplare a drumurilor, ci pentru protecţia personală să efectueze această manevră doar prin locurile special amenajate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici