Circulaţia tramvaiului 41 va fi suspendată sâmbătă şi duminică pentru efectuarea reviziilor

Circulaţia tramvaiului 41 va fi suspendată, sâmbătă şi duminică, pentru a se efectua revizia tehnică anuală a liniilor, în locul acestuia urmând să circule, pe acelaşi traseu, autobuzul 641, a anunţat Regia Autonomă de Transport Bucureşti.

200 afișări
Imaginea articolului Circulaţia tramvaiului 41 va fi suspendată sâmbătă şi duminică pentru efectuarea reviziilor

Circulaţia tramvaiului 41 va fi suspendată sâmbătă şi duminică pentru efectuarea reviziilor

"În vederea executării reviziei tehnice anuale pe traseul liniei 41, în zilele de 26 şi 27 august 2017, circulaţia tramvaielor se suspendă. Pentru preluarea călătorilor de pe acest traseu, Regia Autonomă de Transport Bucureşti înfiinţează linia navetă de autobuze 641, care va funcţiona între terminalele „Piaţa Presei Libere” şi ,,Ghencea”, pe Bulevardul Mărăşti, Bulevardul Mareşal Alexandru Averescu, Strada Turda, Pasajul Grant, Şoseaua Crângasi, Strada Virtuţii, Pasajul Lujerului, Strada Braşov, Bulevardul Ghencea", se arată într-un comunicat al RATB.

Autobuzele vor efectua opriri în staţiile amplasate în zona Institutului de Agronomie, pe Strada Turda, pe Şoseaua Crângaşi, în zona Bulevardului Uverturii, Strada Braşov, în zona Bulevardului Timişoara şi de-a lungul Bulevardului "Ghencea"’.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici