Circulaţie blocată la metrou între Izvor şi Semănătoarea, în urma unui accident

Circulaţia metrourilor între staţiile Izvor şi Petrache Poenaru (fostă Semănătoarea) este blocată, vineri seară, din cauza unei persoane care s-a aruncat în faţa unei garnituri de metrou.

247 afișări
Imaginea articolului Circulaţie blocată la metrou între Izvor şi Semănătoarea, în urma unui accident

Circulaţie blocată la metrou între Izvor şi Semănătoarea, în urma unui accident (Imagine: Silviu Matei/Arhiva Mediafax Foto)

La ora transmiterii acestei ştiri, la faţa locului se află două echipaje SMURD.

Potrivit medicului Bogdan Opriţa, coordonator SMURD Bucureşti, "cetăţeanul" care s-a aruncat în faţa metroului este în comă, are "amputaţie traumatică" (un picior tăiat) şi este sub locomotiva garniturii de metrou.

Echipajele SMURD aşteaptă ca Metrorex să oprească alimentarea cu energie electrică pentru ca ei să poată coborî în zona în care se află bărbatul, existând însă puţine şanse ca acesta să scape cu viaţă, în condiţiile în care procedurile pentru aducerea lui la suprafaţă sunt extrem de laborioase, iar starea victimei este critică, a mai spus medicul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici