Cluj: Barcă gonflabilă cu caricaturi ale lui Ponta asemănat cu Pinocchio, în zona mitingului PSD

O barcă gonflabilă cu un rechin de jucărie şi cu caricaturi ale premierului Victor Ponta asemănat cu personajul Pinocchio a fost adusă, vineri, de mai multe persoane pe trotuarul din faţa Cinematografului "Florin Piersic" din Cluj-Napoca, unde are loc un miting electoral al Alianţei PSD-UNPR-PC.

335 afișări
Imaginea articolului Cluj: Barcă gonflabilă cu caricaturi ale lui Ponta asemănat cu Pinocchio, în zona mitingului PSD

Cluj: Barcă gonflabilă cu caricaturi ale lui Ponta asemănat cu Pinocchio, în zona mitingului PSD

Mai multe persoane au adus, vineri seară, o barcă gonflabilă de culoare galbenă pe trotuarul din faţa Cinematografului "Florin Piersic” din Cluj-Napoca, unde are loc un miting electoral al Alianţei PSD-UNPR-PC, pe care au pus un rechin de jucărie şi au lipit mai multe caricaturi ale premierului Victor Ponta asemănat cu Pinocchio.

Persoanele respective au fost întrebate de ziarişti ce trag după ele şi au răspuns: "bărcuţa lui Ponta, i-o împrumutăm dacă doreşte".

Întrebate, de asemenea, dacă reprezintă vreun partid, au spus că nu şi că sunt doar "oameni nemulţumiţi, care râd de gesturile mediocre ale lui Ponta".

"Suntem ardeleni. Poate are nevoie de barcă şi îl prinde o ploaie şi are nevoie de ea", a afirmat una dintre persoane.

Barca a fost spartă, ulterior, cu un tirbuşon de un reprezentant al PSD, după care cei care au adus-o s-au depărtat de zona Cinematografului "Florin Piersic".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici