Cluj: O tânără de 24 de ani din Franţa, studentă la Medicină, găsită spânzurată în apartament

O tânără în vârstă de 24 de ani, din Franţa, studentă la Facultatea de Medicină din Cluj, a fost găsită spânzurată, marţi seară, într-un apartament din centrul oraşului, unde locuia cu chirie, tânăra fiind găsită de către o prietenă îngrijorată că nu a dat de ea toată ziua.

658 afișări
Imaginea articolului Cluj: O tânără  de 24 de ani din Franţa, studentă la Medicină, găsită spânzurată în apartament

Cluj: O tânără de 24 de ani din Franţa, studentă la Medicină, găsită spânzurată în apartament (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Simona Vîrci, decesul tinerei a fost anunţat la 112, iar o echipă de criminalişti s-a deplasat la faţa locului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

“Poliţia a fost sesizată la 112 că o tânără a fost găsită decedată în apartamentul în care locuia. O echipă de poliţişti s-a deplasat la faţa locului şi în urma unei examinări sumare a cadavrului au constatat că nu există urme de agresiune pe corpul tinerei. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum a survenit decesul victimei”, a declarat corespondentului MEDIAFAX, Simona Vîrci.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că tânăra era din Franţa, dar studia Medicina la Cluj şi a fost găsită moartă în casă de către o prietenă, alarmată că toată ziua nu a dat ea, iar seara a intrat în apartament cu o cheie de rezervă pe care o avea.

Potrivit surselor citate, studenta de 24 de ani era spânzurată cu un cablu al unui prelungitor, în mijlocul camerei apartamentului în care locuia cu chirie, în centrul oraşului.

Aceleaşi surse au mai spus că trupul fetei a fost dus la Institutul de Medicină Legală Cluj, pentru necropsie, urmând ca apoi să fie trimis în Franţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici