CNAIR anunţă că a fost desemnată firma care va construi drumul de legătură Timişoara-Autostrada A1. Şoseaua va costa 190 de milioane de lei şi va fi gata în doi ani

CNAIR a desemnat câstigătorul lucrării privind proiectarea şi execuţia Drumului de Legătură Autostrada A1 Arad - Timişoara - DN 69. Pentru porţiunea de 10 kilometri, compania de drumuri va plăti 190 de milioane de lei, fără TVA. Şoseaua trebuie să fie gata peste doi ani.

695 afișări
Imaginea articolului CNAIR anunţă că a fost desemnată firma care va construi drumul de legătură Timişoara-Autostrada A1. Şoseaua va costa 190 de milioane de lei şi va fi gata în doi ani

CNAIR anunţă că a fost desemnată firma care va construi drumul de legătură Timişoara-Autostrada A1. Şoseaua va costa 190 de milioane de lei şi va fi gata în doi ani

CNAIR a anunţat joi că a fost desemnat câstigătorul pentru proiectarea şi execuţia Drumului de Legătură Autostrada A1 Arad - Timişoara - DN 69. Şoseaua va lega oraşul Timişoara de Autostrada A1, va costa 190 de milioane de lei, fără TVA, şi va fi gata în doi ani.

„Traseul drumului de legatură are o lungime de 10 km şi începe cu circa 300 m înaintea intersecţiei existente dintre drumurile DJ 692 si E671 (DN 69), cu amenajarea unui nod rutier si se dezvolta pe directia Nord-Est spre Autostrada A1. Clasa tehnica a drumului de legatura este II, iar viteza de proiectare este de 100 km/h”, au anunţat joi, reprezentanţii CNAIR.

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara a anunţat miercuri că au fost începute procedurile privind realizarea exproprierilor pe culoarul viitorului drum care va lega oraşul Timişoara de autostrada A1. Exproprierile se realizează pe o distanţă de peste 10 kilometri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici