COD GALBEN de ger în Bucureşti şi alte 20 de judeţe

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis un cod galben de ger valabil pentru 21 de judeţe ale ţării, avertizarea intrând în vigoare joi, la ora 12, fiind valabilă până sâmbătă la ora 10.00.

15066 afișări
Imaginea articolului COD GALBEN de ger în Bucureşti şi alte 20 de judeţe

Cod galben de ger în 21 de judeţe (Imagine: Andreea Alexandru/ Foto Mediafax)

Judeţele vizat de avertizare sunt Maramureş, Hunedoara, Covasna, Buzău, Brăila, Ialomiţa, Călăraşi, Braşov, Prahova, Giurgiu, Teleorman, Dâmboviţa, Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, Hunedoara, Alba , Sibiu, Argeş şi Capitala.

"În intervalul menţionat vremea va fi deosebit de rece, geroasă în noaptea de joi spre vineri (19/20 ianuarie) în cea mai mare parte a ţării, urmând ca vineri spre sâmbătă (20/21 ianuarie) gerul să persiste în special în Transilvania, Oltenia şi Muntenia. Temperaturile minime se vor încadra în general între -22 şi -14 grade, iar cele maxime vor fi preponderent negative. În partea a doua a zilei de joi, 19 ianuarie local în Muntenia şi în Dobrogea vântul va sufla moderat, cu unele intensificări, astfel că pe spaţii restrânse zăpada depusă anterior va fi temporar spulberată", anunţă ANM.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici