COD GALBEN de inundaţii până la ora 22.00. Care sunt zonele afectate

Institutul Naţional de Hidrologie si Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, sâmbătă, un cod galben de inundaţii, valabil pentru judeţele Iaşi şi Vaslui. Atenţionarea a intrat în vigoare la ora 11.00 şi este valabilă până la ora 22.00.

582 afișări
Imaginea articolului COD GALBEN de inundaţii până la ora 22.00. Care sunt zonele afectate

COD GALBEN de inundaţii până la ora 22.00. Care sunt zonele afectate

"Ca urmare a cedării apei din stratul de zăpadă şi propagării, se pot produce scurgeri importante pe versanţi , torenţi, pâraie cu posibile efecte de inundaţii locale, creşteri importante de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale cotelor de atenţie în bazinele hidrografice: Bârlad - bazin superior amonte SH Negreşti şi afluenţi bazin mijlociu aferenţi sectorului amonte SH Bârlad", transmite Institutul Naţional de Hidrologie si Gospodărire a Apelor (INHGA).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici