COD PORTOCALIU şi GALBEN de vijelii şi ploi torenţiale în Capitală şi în alte trei judeţe

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, marţi, o atenţionare now-casting cod galben de ploi pentru Bucureşti, valabilă până la ora 17.00.

1109 afișări
Imaginea articolului COD PORTOCALIU şi GALBEN de vijelii şi ploi torenţiale în Capitală şi în alte trei judeţe

COD GALBEN de ploi torenţiale în Capitală

Meteorologii avertizează că se vor înregistra averse cu caracter torenţial ce vor cumula 15- 20 l/mp şi izolat 25 l/mp, intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot lua şi aspect de vijelie, izolat grindină de mici dimensiuni.

Cod galben de furtuni este şi în judeţul Ilfov, dar şi în Ialomiţa, Giurgiu, Prahova, Buzău şi Călăraşi.

Cod portocaliu de vijelii în judeţele Prahova, Dâmboviţa şi Ilfov până la 16.30

 

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, marţi, o atenţionare now-casting cod portocaliu de ploi pentru judeţele Prahova, Dâmboviţa şi Ilfov, valabilă până la ora 16.30.
 

Meteorologii avertizează că se va înregistra grindină de dimensiuni medii şi posibil mari, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie, averse torenţiale ce vor cumula 30-35 l/mp.

Atenţionarea expiră la ora 16.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici