COD PORTOCALIU de ploi torenţiale, grindină şi vijelii, în DOUĂ judeţe din România

Meteorologii au emis un cod portocaliu nowcasting de ploi torenţiale cu descărcări electrice, vijelii şi grindină în mai multe localităţi din judeţele Prahova şi Cluj.

1112 afișări
Imaginea articolului COD PORTOCALIU de ploi torenţiale, grindină şi vijelii, în DOUĂ judeţe din România

Cod portocaliu de ploi torenţiale, grindină şi vijelii în Prahova

Până la ora 14.00, în localităţile Breaza, Comarnic, Valea Doftanei, Şotrile, Proviţa de Sus şi Secăria din judeţul Prahova se vor semnala averse torenţiale ce vor cumula 30...40 l/mp.

De asemenea, vor fi descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi grindină de dimensiuni mici.

Cod portocaliu de ploi torenţiale, grindină şi vijelii şi în Cluj

Meteorologii au emis un nou cod portocaliu nowcasting de ploi torenţiale cu descărcări electrice, vijelii şi grindină în mai multe localităţi din judeţul Cluj.

Până la ora 14.00, în zona de munte de peste cota 1.800 de metri şi în localităţile Poieni, Negreni, Săcuieu şi Ciucea din judeţul Cluj se vor semnala ploi torenţiale care vor cumula 35...40 l/mp.

De asemenea, vor fi vijelie, grindină de dimensiuni mici şi posibil medii şi frecvente descărcări electrice.

Taguri:
cod portocaliu,
ploi,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici