Coloane de maşini de câţiva kilometri pe DN 1, în staţiunile de pe Valea Prahovei

Circulaţia rutieră pe DN 1 se desfăşoară cu dificultate, vineri după-amiază, în staţiunile de pe Valea Prahovei, în zonă formându-se coloane de maşini care se întind pe câţiva kilometri.

346 afișări
Imaginea articolului Coloane de maşini de câţiva kilometri pe DN 1, în staţiunile de pe Valea Prahovei

Coloane de maşini de câţiva kilometri pe DN 1, în staţiunile de pe Valea Prahovei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Circulaţia pe DN 1, pe Valea Prahovei, este îngreunată din cauza lucrărilor de reabilitare a podului peste Valea Albă din staţiunea Buşteni, a anunţat Poliţia Prahova.

Întrucât în zona unde au loc lucrările una dintre benzile drumului este complet blocată, traficul se desfăşoară alternativ pe o singură bandă, circulaţia fiind dirijată de poliţişti.

Pe Valea Prahova s-au format coloane de maşini care se întind pe câţiva kilometri atât pe sensul de urcare spre munte cât şi pe cel de coborâre. Astfel, pe sensul Ploieşti-Braşov, coloana de maşini începe din staţiunea Sinaia şi se termină la podul Valea Albă, iar pe sensul Braşov- Ploieşti, coloana de maşini se formează din staţiunea Azuga.

Lucrările de reabilitare a podului din zona Valea Albă au început în 22 august şi se vor încheia în 17 septembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici