Comunicaţiile, restabilite treptat în Fâşia Gaza. Sâmbătă, ziua fără ajutoare

Comunicaţiile telefonice şi conectivitatea la internet revin treptat în Fâşia Gaza duminică dimineaţa, potrivit companiei de telecomunicaţii din Palestina, citată de The Guardian.

1355 afișări
Imaginea articolului Comunicaţiile, restabilite treptat în Fâşia Gaza. Sâmbătă, ziua fără ajutoare

Comunicaţiile, restabilite treptat în Fâşia Gaza. Sâmbătă, ziua fără ajutoare

Compania Paltel a anunţat că serviciile de telefonie fixă, mobilă şi de internet din Fâşia Gaza sunt restabilite treptat.

„Echipele noastre tehnice se ocupă de pagubele produse la infrastructura internă a reţelei în condiţii dificile”, a transmis compania pe reţelele de socializare.

Distrugerea conexiunilor telefonice şi de internet a aruncat Gaza, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-un vid informaţional în mijlocul celui mai puternic bombardament aerian din timpul războiului de până acum. Cei 2,3 milioane de locuitori din Gaza se aflau deja în întuneric, după ce cea mai mare parte a energiei electrice a fost întreruptă, iar combustibilul pentru generatoare s-a epuizat.

Niciun ajutor internaţional nu a intrat sâmbătă în Fâşia Gaza, potrivit Semilunii Roşii palestiniene.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
comunicaţii,
gaza,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici