Consilier municipal: Gabriela Firea este Dragnea fără mustaţă. A tocat banii pe statui şi pe kitsch

Roxana Wring, consilier USR în cadrul Consiliului General al Municipiului Bucureşti, o acuză pe Gabriela Firea că din bugetele Primăriei Capitalei ar fi făcut investiţii inutile, şi spune că primarul general este un fel de „Dragnea fără mustaţă”.

2775 afișări
Imaginea articolului Consilier municipal: Gabriela Firea este Dragnea fără mustaţă. A tocat banii pe statui şi pe kitsch

Consilier municipal: Gabriela Firea este Dragnea fără mustaţă. A tocat banii pe statui şi pe kitsch

„Ceea ce face primarul Capitalei este de o ipocrizie maximă. Se plânge de bani, însă bugetele imense pe care Bucureştiul le-a avut în ultimii ani au fost tocate pe statui, pe spectacole kitsch şi pe stimulente inutile. Plus, evident, jumătatea de miliard de euro risipită de Companiile Municipale. Deci nu lipsa banilor a stat în calea Gabrielei Firea, ci propria incompetenţă”, susţine Roxana Wring, pe Facebook.

Consilierul USR mai spune că Gabriela Firea ar fi „Dragnea fără mustaţă”, şi consideră că atât primarul general cât şi Liviu Dragnea ar trebui îndepărtaţi din funcţile pe care le deţin.

„Ce face acum Gabriela Firea nu este altceva decât un joc politic: speră să capitalizeze electoral neîncrederea bucureştenilor în Liviu Dragnea. Însă, aşa cum am spus, Firea nu este nimic altceva decât un Dragnea fără mustaţă. Când vine vorba despre cei doi, nu există un ”rău mai mic”. Există doar două rele care trebuie îndepărtate urgent de la conducerea României şi, respectiv, a Bucureştiului”, mai spune Wring.

Precizările consilierului USR vin în contextul în care Firea acuză Guvernul că va tăia 25% din bugetul Primăriei Capitalei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici