Constanţa: Patru morţi şi un rănit după ce maşina în care se aflau a intrat într-un magazin

Patru tineri au murit şi altul a fost rănit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în urma unui accident produs în comuna Chirnogeni, judeţul Constanţa, după ce maşina în care se aflau s-a izbit de faţada unui magazin, transmite corespondentul MEDIAFAX.

174 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Patru morţi şi un rănit după ce maşina în care se aflau a intrat într-un magazin

Constanţa: Patru morţi şi un rănit după ce maşina în care se aflau a intrat într-un magazin (Imagine: Octav Ganea/ Publimedia)

Potrivit poliţiştilor de la Rutieră, accidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce şoferul unui autoturism care se deplasa pe DJ 395, dinspre Negru Vodă către centrul localităţii Chirnogeni nu a adaptat viteza într-o curbă uşoară la stânga şi a pierdut controlul volanului, maşina ieşind de pe carosabil şi lovind un autoturism parcat, apoi izbindu-se de faţada unui magazin, chiar lângă un stand de butelii. Ulterior, autoturismul s-a răsturnat.

La faţa locului au ajuns pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, care au descarcerat victimele şi au asigurat măsurile în caz de incendiu, întrucât exista riscul unei explozii, dar şi mai multe ambulanţe.

În urma accidentului, şoferul autoturismului, în vârstă de 30 de ani, şi alţi trei tineri - o fată de 18 ani şi doi băieţi, de 20 de ani şi 25 de ani - au murit pe loc.

De asemenea, un alt tânăr, de 22 de ani, a fost rănit foarte grav, fiind transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici