Constanţa: Tânără luată cu forţa de pe stradă de cinci bărbaţi, unul dintre ei vrând să o ia de soţie

Poliţiştii constănţeni au intervenit, luni dimineaţă, pentru a salva o tânără de 26 de ani, care fusese luată de pe stradă, din faţa unei şcoli, de către cinci bărbaţi care au urcat-o cu forţa într-o maşină, surse din rândul anchetatorilor precizând că unul dintre bărbaţi voia să o ia de soţie.

197 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Tânără luată cu forţa de pe stradă de cinci bărbaţi, unul dintre ei vrând să o ia de soţie

Constanţa: Tânără luată cu forţa de pe stradă de cinci bărbaţi, unul dintre ei vrând să o ia de soţie (Imagine: Tibi Bologh/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, răpirea fetei a fost anunţată de un martor care a văzut cum tânăra a fost luată cu forţa de pe stradă de mai mulţi bărbaţi şi a fost apoi urcată într-o maşină care a demarat în trombă.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 08.00, în faţa unei şcoli de pe strada B.P. Haşdeu, din municipiul Constanţa.

Au fost formate mai multe filtre în zonă, iar câteva zeci de minute mai târziu o patrulă mixtă, formată din poliţişti şi jandarmi, a oprit în trafic pe bulevardul I.C. Brătianu, la ieşire din Constanţa spre localitatea Valu lui Traian, un autoturism BMW suspect, în care se aflau cinci bărbaţi şi o femeie.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că cei cinci bărbaţi sunt chiar persoanele date în urmărire, iar femeia este cea dispărută. Aceasta, în vârstă de 26 de ani, era în stare de şoc.

Cei cinci bărbaţi au fost duşi la Poliţia Municipiului Constanţa pentru continuarea anchetei, fiind cercetaţi pentru lipsire de libertate.

Surse din rândul anchetatorilor spun că cei cinci bărbaţi sunt romi şi că au răpit-o pe tânără, de aceeaşi etnie, cu intenţia de a o căsători cu unul dintre ei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici