Constantin Nicolescu, internat în Spitalul Floreasca cu sindrom coronorian acut

Constantin Nicolescu, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, a fost internat, marţi seara, la Secţia de Terapie intensivă coronarieni, întrucât nu este necesară vreo intervenţie chirurgicală, a informat purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, doctorul Bogdan Opriţa.

1149 afișări
Imaginea articolului Constantin Nicolescu, internat în Spitalul Floreasca cu sindrom coronorian acut

Constantin Nicolescu (Imagine: Tudor Costi/Mediafax Foto)

"Pacientul a ajuns la spital în această seară (marţi-nr.), el a fost investigat în unitatea de primiri urgenţe şi a fost diagnosticat cu sindrom coronorian acut", a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, doctorul Bogdan Opriţa.

Constantin Nicolescu - căruia i s-a făcut rău marţi, după ce procurorii anticorupţie l-au convocat pentru o audiere - iniţial a fost dus în Clinica de chirurgie cardio-vasculară, condusă de dr. Şerban Brădişteanu, însă întrucât nu e necesar a fi operat, pacientul a fost dus la Terapie intensivă coronarieni.

În ianuarie 2011, Nicolescu a fost internat în aceeaşi clinică, tot după o audiere la Direcţia Naţională Anticorupţie, care a propus arestarea preventivă a a lui.

Atunci, preşedintelui CJ Argeş (PSD), Constantin Nicolescu, i s-a făcut rău la scurt timp după ce Tribunalul Argeş a decis arestarea sa preventivă. Ulterior, şi soţiei acesteia i s-a făcut rău. Cei doi au fost transportaţi cu ambulanţe la Spitalul Judeţean din Piteşti, iar ulterior preşedintele Consiliului Judeţean Argeş a fost transferat la Spitalul Floreasca din Capitală.

Dupa decizia din ianuarie 2011 de arestare a lui Constantin Nicolescu, liderul PSD, Victor Ponta, a solicitat organizaţiilor partidului din întreaga ţară să picheteze sediile PDL în ziua în care va fi judecat recursul şefului CJ Argeş.

În urma apelului lui Ponta, social-democraţii au pichetat, în 31 ianuarie 2011, la ora 15.00, sediile PDL din ţară.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a mers atunci Piteşti, la pichetul din faţa sediului PDL. Ponta le spunea atunci celor reuniţi la pichet să nu le fie frică de PDL şi de Traian Băsescu şi să nu-i lase pe democrat-liberali să fure judeţul Partidului Social Democrat.

Marţi, 11 septembrie 2012, procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie-Serviciul Teritorial Piteşti au început urmărirea penală faţă de Constantin Nicolescu, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, şi a altor 11 persoane, pentru fraudarea unui fond PHARE de peste 1,2 milioane de euro, obţinut în 2006.

Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, a fost scos pe targă de la DNA Piteşti, ajungând marţi seara la Spitalul din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici