CRIMA de la Psihiatria din Slatina. Colegii infirmierului care a omorât o asistentă, iar apoi s-a sinucis, vor fi consiliaţi. FOTOGRAFIILE criminalului şi ale victimei, publice

Medicii Secţiei de Psihiatrie a Spitalului Slatina, colegi cu infirmierul care a ucis o asistentă, după care s-a omorât, vor fi consiliaţi psihologic. Conducerea unităţii medicale a anunţat angajaţii că îşi pot lua zile libere dacă au nevoie să treacă peste evenimentul la care au fost martori.

7092 afișări
Imaginea articolului CRIMA de la Psihiatria din Slatina. Colegii infirmierului care a omorât o asistentă, iar apoi s-a sinucis, vor fi consiliaţi. FOTOGRAFIILE criminalului şi ale victimei, publice

CRIMA de Psihiatria din Slatina. Colegii infirmierului care a omorât o asistentă, iar apoi s-a sinucis, vor fi consiliaţi. FOTOGRAFIILE criminalului şi ale victimei, publice

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, Cătălin Rotea, a declarat că psihologii unităţii medicale stau la dispoziţia colegilor lor.

Având în vedere nivelul de stres la care au fost supuşi toţi angajaţii spitalului de pe tura respectivă şi faptul că au fost efectiv traumatizaţi să-şi vadă colegii în acea situaţie, am decis ca ei să beneficieze de consiliere psihologică din partea psihologilor spitalului. Întreg personalul de pe tura de noapte, cred că vorbim de şapte-opt persoane, va beneficia de această consiliere, în următoarele zile. Totodată, le-am spus că, dacă simt nevoia, pot să îşi ia câteva zile libere şi vom regla graficele de lucru, în funcţie de solicitarea lor”, a afirmat Rotea.

Între timp, prietenii şi apropiaţii Ramonei Cosmescu sunt şocaţi de eveniment, exprimându-şi regretele pe site-urile de socializare.Mai mulţi foşti colegi ai asistentei au postat pe Facebook mesaje de condoleanţe pentru aceasta şi familia sa.

”Când ne-am revăzut în 2012, era atât de veselă şi optimistă, iubea viaţa în general, pe cei care făceau parte din viaţa ei, în special !!! Simt un gol în stomac”, scrie un bărbat.

Oamenii au postat şi o fotografie cu Ramona Cosmescu, din timpul liceului.

”Dumnezeu s-o ierte! Nu-mi vine să cred... dacă aflaţi careva unde va fi depusă spuneţi-mi şi mie, vă rog”, a scris o femeie.

Infirmierul Gheorghe Ghenea, în vârstă de 56 de ani, a ucis-o, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe Ramona Cosmescu, de 46 de ani, asistentă la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, cu care avea o relaţie de natură sentimentală, după care s-a sinucis. Cei doi erau baricadaţi în sala de tratament a spitalului, iar în jurul orei 1.30 colegii lor au auzit ţipete din camera respectivă. Femeia a fost găsită cu şapte lovituri de cuţit în spate şi trei în gât, iar bărbatul cu venele tăiate, dar şi cu o plagă în zona gâtului.

În locuinţa infirmierului a fost găsit un bilet de adio, în care scria că asistenta avea o relaţie cu un poliţist şi că cei doi puneau presiune pe el pentru a ucide un medic şi o asistentă. O copie a biletului a fost găsită şi asupra lui Gheorghe Ghenea.

Au fost făcute publice fotografiile asistentei ucise şi a autorului crimei

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici