Cum promovează Gabriela Firea Capitala pe Facebook: „Un oraş de care merită să te îndrăgosteşti”. VIDEO

Gabriela Firea prezintă pe pagina sa de Facebook un filmuleţ de promovare a Bucureştiului, despre care spune că este un oraş viu şi cald, care zâmbeşte. „Un oraş de care merită să te îndrăgosteşti”, spune primarul.

774 afișări
Imaginea articolului Cum promovează Gabriela Firea Capitala pe Facebook: „Un oraş de care merită să te îndrăgosteşti”. VIDEO

Sursa FOTO: Captură Facebook

„Bucureştiul este un oraş frumos, viu, surprinzător şi cald, în care istoria se împleteşte armonios cu timpurile moderne. Un oraş care vibrează, care zâmbeşte, care te îmbie să-i afli secretele şi în care îţi place să trăieşti, o zi sau toată viaţa”, a scris Firea pe pagina sa de Facebook.

Primarul a mai scris, printr-un emoticon, că iubeşte Bucureştiul.

„Un oraş de care merită să te îndrăgosteşti!”, mai scrie primarul Capitalei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici