Cum râd străinii de România - de la Dacia, maşina "ţiganilor împuţiţi" la "mâna întinsă", salutul naţional

Agenţia pentru Strategii Guvernamentale a avut, în 2008, 8 milioane de euro pentru a îmbunătăţi imaginea românilor în Spania şi Italia. La conducerea ei se afla pe atunci sociologul Alfred Bulai. Acesta spune astăzi că România nu ar trebui să reacţioneze prin canale oficiale atunci când este ironizată în clipuri pe internet, potrivit cotidianului Gândul.

95 afișări
Imaginea articolului Cum râd străinii de România - de la Dacia, maşina "ţiganilor împuţiţi" la "mâna întinsă", salutul naţional

Cum râd străinii de România - de la Dacia, maşina "ţiganilor împuţiţi" la "mâna întinsă", salutul naţional

"Englezii râd de francezi, francezii râd de englezi, italienii au o glumă: «Care e diferenţa între un italian impotent şi un englez potent? Niciuna». România a intrat şi ea în UE, a început să conteze şi se fac glume pe seama ei", este de părere sociologul.

Citeşte mai multe despre cum râd străinii pe seama românilor pe www.gandul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici