Cum s-au scurs ultimele clipe din viaţa fetei UCISE cu sânge rece: A fost lovită cu piciorul când a încercat să se ridice. Suspecta, incoerentă la audieri

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că după ce ar fi fost împinsă în faţa metroului, tânăra de 25 de ani ar fi încercat să se ridice, însă a fost împiedicată şi lovită cu piciorul de agresoare. Crima s-a petrecut la staţia de metrou Dristor. La audieri, suspecta nu şi-a recunoscut fapta, fiind incoerentă.

47891 afișări
Imaginea articolului Cum s-au scurs ultimele clipe din viaţa fetei UCISE cu sânge rece: A fost lovită cu piciorul când a încercat să se ridice. Suspecta, incoerentă la audieri

Cum s-au scurs ultimele clipe din viaţa fetei UCISE la metrou cu sânge rece: A fost lovită cu piciorul când a încercat să se ridice. Suspecta, incoerentă la audieri

Deşi pe peron erau multe persoane, nimeni nu a mers după femeia care a împins-o pe fată în faţa metroului pentru a o opri, aceasta reuşind să plece, fiind depistată după mai multe ore.

Anterior, suspecta ar fi încercat să ucidă o altă fată, o tânără în vârstă de 20 de ani, la staţia de metrou Costin Georgian. Fata a opus rezistenţă atunci când femeia a încercat să o împingă în faţa trenului şi a reuşit să fugă. Nu a mers imediat la poliţie, ci s-a dus acasă şi le-a povestit părinţilor. Ulterior, în stare de şoc, a depus o plângere.

Sesizarea a fost depusă în acelaşi timp în care o tânără de 25 de ani îşi pierdea viaţa, fiind împinsă de aceeaşi femeie, potrivit informaţiilor de la dosar.

Pe baza descrierii făcute de fata de 20 de ani, poliţiştii au analizat imaginile surprinse de camerele de supraveghere de la metrou şi au depistat-o pe femeie. A fost dusă la audieri, unde nu şi-a recunoscut fapta, însă s-a recunoscut în imagini. Nu era coerentă, iar anchetatorii nu au găsit un fir logic în declaraţiile ei, au precizat surse judiciare.

Femeia de 36 de ani a fost supusă unei expertize psihiatrice.

Potrivit unor surse judiciare, tânăra ucisă marţi seara se numeşte Alina Ciucu şi este din Craiova.

„În cursul nopţii, poliţişti ai Brigăzii de Poliţie Transport Public Bucureşti au depistat o femeie în vârstă de 36 de ani, ale cărei semnalmente corespundeau cu cele ale persoanei căutate şi au condus-o la sediul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti”, transmite Poliţia Română.

Oamenii legii spun că agresoarea a părăsit staţia de metrou Dristor 1 după atac. Femeia ar mai fi încercat înainte să împingă o altă tânără în faţa metroului, la staţia Costin Georgian.

„Vorbim despre un incident care a avut loc cu câteva ore înainte, dar care a fost comunicat Poliţiei în jurul orei 20.00. O tânără, tot aşa, ar fi fost împinsă, nu i s-a întâmplat din fericire absolut nimic, şi în jurul orei 20.00, s-a prezentat la Poliţie să relateze acest eveniment. Există indicii că ar fi aceeaşi persoană în cauză şi aici”, a spus, marţi seara, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

Cercetările în cauză sunt făcute de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Capitalei.

Alexandru Popescu, tatăl tinerei în vârstă de 25 de ani, ucisă în staţia de metrou Dristor 1, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că agresoare nu are ce să caute în libertate. ”Instituţiile statului să o ţină legată”, a spus bărbatul.

Bărbatul a afirmat că nu ştie detalii despre evenimentul în urma căruia fiica sa, Alina Ciucu, în vârstă de doar 25 de ani, a fost ucisă, fiind împinsă în faţa metroului. Alexandru Popescu şi soţia acestuia se îndreaptă către Capitală, unde au fost chemaţi de anchetatori.

”Ştim şi noi exact ce ştie toată lumea, din presă: o bolnavă psihic a aruncat-o, a împins-o pe şină, în faţa metroului. Pe noi ne-au anunţat copiii, toţi copiii mei sunt la Bucureşti. Ne-au chemat şi ne îndreptăm către Bucureşti”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Alexandru Popescu.

Întrebat ce i-ar spune agresoarei fiicei sale, dacă s-ar afla faţă în faţă cu aceasta, bărbatul a afirmat că locul femeii este după gratii şi nu are ce să-i spună.

”Nu i-aş spune nimic. Instituţiile statului să o ţină legată, să o ţină închisă. Ea, de fapt, nu trebuie să stea printre noi”, a afirmat Popescu.

Alina a fost crescută în comuna Ostroveni din judeţul Dolj, de o mătuşă, ea provenind dintr-o familie cu posibilităţi materiale reduse. A făcut şcoala generală în localitate şi liceul la Craiova, plecând în Bucureşti pentru facultate. Aici, ea locuia cu prietenul ei.

Maria Ghinceanu, o mătuşă a fetii, a declarat că Alina era de o frumuseţe ieşită din comun, semănând cu o actriţă de film. Bunicii săi spun că asta a fost soarta, ca tânăra să moară la doar 25 de ani.

Femeia suspectată că a ucis tânăra la metrou scria mesaje incoerente pe pagina sa de socializare şi pretindea că a fost abuzată sexual de către fratele ei, spunând că a intrat în greva foamei pentru că nu i se face dreptate. Pe profilul de Facebook al Magdalenei Şerban, agresoarea de la metrou, există mai multe mesaje care nu au logică. Îşi acuză fratele de abuz sexual, dar şi alte persoane că ”i-au distrus reputaţia pentru serviciul de servitoare în domicili particulare”. Ea susţine că a lucrat în Spania ca menajeră, dar mai multe persoane au filmat-o în intimitate şi ”i-au stricat viaţa socială”.

Pe pagina sa de socializare mai multe persoane se declară revoltate de faptul că niciunul dintre cei 300 de prieteni ai femeii nu a sesizat că aceasta are probleme de natură psihică.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici