Cune Marin a fost retras din postul de prefect al judeţului Teleorman

Cune Marin a fost retras din postul de prefect al judeţului Teleorman prin hotărâre aprobată de Guvern în şedinţa de miercuri, la doar o săptămână de la numirea şi depunerea jurământului pentru această funcţie.

398 afișări

Săptămâna trecută, Zorinel Niculcea, sprijinit de PNL, a fost retras din postul de prefect al judeţului Teleorman şi numit pe un post de inspector guvernamental, iar conducerea prefecturii a fost preluată de şeful său de cabinet, Cune Marin, susţinut de acelaşi partid.

Zorinel Niculcea lucra ca prefect din luna mai a anului trecut, fiind numit imediat după preluarea guvernării de către USL.

El mai ocupase funcţia de prefect al judeţului în 2007-2009, perioadă după care a fost trecut tot într-un post de inspector guvernamental, de Guvernul Boc.

Cune Marin a lucrat anterior la Direcţia de Sănătate Publică Teleorman, iar din luna mai a anului trecut ocupa funcţia de director al Cancelariei prefectului.

În luna martie a acestui an, presa locală a relatat că şeful de cabinet se pregăteşte să preia postul de prefect, parcurgând programul specific de formare profesională la Institutul Naţional de Administraţie, deoarece USL consideră că acesta ar fi fost mai activ şi mai vizibil în relaţiile Prefecturii cu celelalte instituţii din judeţ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici