Cursa de la Munchen spre Sibiu, anulată pe Aeroportul Sibiu din cauza ceţii

Cursa aeriană Munchen - Sibiu, ce trebuia să aterizeze în noaptea de duminică spre luni la, a fost anulată din cauza vizibilităţii reduse. Din acest motiv a fost anulată şi cursa Sibiu - Munchen, programată pentru plecare la ora 6.05.

359 afișări
Imaginea articolului Cursa de la Munchen spre Sibiu, anulată pe Aeroportul Sibiu din cauza ceţii

Cursa de la Munchen spre Sibiu, anulată pe Aeroportul Sibiu din cauza ceţii

Reprezentanţii Aeroportului Sibiu au declarat, luni dimineaţă, că avionul de la Munchen urma să ajungă la Sibiu la ora 00.55, dar a fost anulat din cauza vizibilităţii scăzute generate de ceaţă.

Din acest motiv a fost anulată şi cursa Sibiu - Munchen programată pentru plecare la ora 06.05.

„Precizăm că în cursul nopţii cursa Londra - Sibiu programata pentru sosire a aterizat”, arată reprezentanţii Aeroportului Sibiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici