Magnitudinea cutremurului din Buzău, revizuită de INFP de la 2,9 la 3,2

Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului a anunţat că seismul a avut magnitudinea 3,2, după ce iniţial INFP a anunţat că magnitudinea a fost de 2,9.

101 afișări
Imaginea articolului Magnitudinea cutremurului din Buzău, revizuită de INFP de la 2,9 la 3,2

Cutremur cu magnitudinea 2,9 în Buzău

Oraşele cele mai apropiate de epicentrul cutremurului sunt Nehoiu (12km), Întorsura Buzăului (33km), Covasna (34km), Vălenii de Munte (46km) şi Târgu Secuiesc (50km).

Seismul s-a produs în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău.

Un alt cutremur s-a produs marţi seara în judeţul Vrancea, având magnitudinea 3,1 pe scara Richter.

Cel mai mare cutremur înregistrat în ultimele luni, cu magnitudinea de 4,6 grade, s-a produs în 25 aprilie, în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici