Dâmboviţa: Aproximativ 2.500 de oameni izolaţi în urma unei alunecări de teren

Aproximativ 2.500 de locuitori din comunele dâmboviţene Malu cu Flori şi Pucheni sunt izolaţi din cauza unei alunecări de teren care a avut loc, duminică dimineaţă, pe drumul judeţean 724 ce face legătura între cele două localităţi.

641 afișări
Imaginea articolului Dâmboviţa: Aproximativ 2.500 de oameni izolaţi în urma unei alunecări de teren

Dâmboviţa: Aproximativ 2.500 de locuitori izolaţi, în urma unei alunecări de teren (Imagine din arhivă; Ghiţă Porumb/Mefax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, din cauza alunecărilor de teren cauzate de ploile în exces şi acumularea apei în sol, patru stâlpi de susţinere a liniei de înaltă tensiune au fost afectaţi, iar traficul rutier nu se mai poate desfăşura în zonă, între kilometrul 1+300 metri şi 1+500 de metri, fiind restricţionat total.

"Au fost informate autorităţile locale, Instituţia Prefectului, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Dâmboviţa şi societatea de alimentare cu energie electrică, deoarece, din cauza alunecării de teren care a afectat stâlpii, localităţile Pucheni, Micloşanii Mici şi Micloşanii Mari nu sunt, în prezent, alimentate cu curent electric", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa

La ora transmiterii acestei ştiri, aproximativ 2.500 de persoane din comunele Malu cu Flori şi Pucheni sunt izolate, drumul de acces fiind blocat.

La faţa locului se deplasează autorităţile locale şi judeţene pentru a găsi soluţii de redeschidere a şoselei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici