Dăncilă l-a REVOCAT pe Mălin-Matei Muşetescu din funcţia de guvernator al Deltei Dunării/ Noul guvernator al Deltei este fost şef al SRI Tulcea

Viorica Dăncilă l-a revocat pe Mălin-Matei Muşetescu din funcţia de guvernator, cu rang de subsecretar de stat, al Administraţiei Rezervaţiei Biosferei „Delta Dunării”. Premierul a mai eliberat din funcţie mai mulţi secretari de stat de la ministerele Energiei, Mediului şi Fondurilor Europene.

3577 afișări
Imaginea articolului Dăncilă l-a REVOCAT pe Mălin-Matei Muşetescu din funcţia de guvernator al Deltei Dunării/ Noul guvernator al Deltei este fost şef al SRI Tulcea

Dăncilă l-a REVICAT pe Mălin-Matei Muşetescu din funcţia de guvernator al Deltei Dunării

Funcţia de guvernator, cu rang de subsecretar de stat al Administraţiei Rezervaţiei Biosferei ”Delta Dunării” a fost preluată de Cătălin Ţibuleac, potrivit deciziei publicate, vineri, în Monitorul Oficial.

Cătălin Ţibuleac a fost şef al SRI Tulcea, iar, potrivit Ziarului de Tulcea, acesta s-a pensionat în luna august 2017, după un mandat de patru ani şi jumătate în fruntea instituţiei.

Şeful Executivului i-a mai eliberat din funcţia de secretar de stat la Ministerul Energiei pe Robert Tudorache, pe Adrian Neculaescu din funcţia de secretar de stat la Ministerul Mediului şi pe Octav-Dan Paxino din funcţia de secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene.

În locul acestora au fost numiţi Marius Dumitraşcu la Energiei, Octavian Stana la Mediu şi Cezar Caleap la Fonduri Europene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici