De peste 24 de ore pompierii botoşăneni intervin la un incendiu ce a cuprins un depozit de furaje

De mai bine de 24 de ore, pompierii botoşăneni intervin pentru stingerea incendiului care a cuprins un depozit de furaje de pe rază comunei Ripiceni, anunţă ISU Botoşani.

1864 afișări
Imaginea articolului De peste 24 de ore pompierii botoşăneni intervin la un incendiu ce a cuprins un depozit de furaje

În acest moment, se intervine în continuare cu cinci autospeciale cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare grea, două motopompe şi mai multe utilaje puse la dispoziţie de Primăriile din Manoleasa şi Ripiceni.

În total, până la această ora, au fost angrenaţi în misiune 53 de pompieri de la Detaşamentul de Pompieri Botoşani, Gărzile de Intervenţie Ştefăneşti şi Truşeşti, dar şi pompieri voluntari din Manoleasa şi Ripiceni.

Misiunea pompierilor este una de durată având în vedere cantitatea mare de furaje, dar şi faptul că trebuie verificat fiecare metru pătrat pentru a elimina riscul de reaprindere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici