Descinderi ale Poliţiei şi Gărzii Financiare la trei vămi de interior din Capitală

Aproximativ 100 de reprezentanţi ai Poliţiei Capitalei, Gărzii Financiare şi Biroului de Supraveghere şi Control Vamal participă, vineri dimineaţă, la o serie de descinderi la trei vămi de interior din Capitală, vizând agenţi economici care nu plătesc datoriile vamale.

80 afișări
Imaginea articolului Descinderi ale Poliţiei şi Gărzii Financiare la trei vămi de interior din Capitală

Descinderi ale Poliţiei şi Gărzii Financiare la trei vămi de interior din Capitală (Imagine: Adi Piclisan/Arhiva Mediafax Foto)

Acţiunea a început în jurul orei 10.00, la Vama Berceni, Biroul de comisionare vamală din Bulevardul Timişoara şi Biroul vamal de interior antrepozite Chitila, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

La descinderi participă aproximativ 100 de angajaţi ai Serviciului de Investigare a Fraudelor - Poliţia Capitalei, ai Gărzii Financiare şi ai Biroului de Supraveghere şi Control Vamal.

Autorităţile au organizat acţiunea pentru a controla corectitudinea documentelor prezentate la vamă, în condiţiile existenţei unor suspiciuni că anumiţi agenţi economici se sustrag de la plata datoriilor vamale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici