DESCINDERI LA GARA DE NORD: Poliţiştii caută bunuri furate în canalele din zonă. Un bărbat a fost dus la spital cu arsură la ochi de la aurolac - FOTO

Poliţiştii bucureşteni au descins, marţi, în canalele din zona Gării de Nord din Capitală, unde ar fi ascunse bunuri care ar fi fost furate dintr-o locuinţă, oamenii străzii refuzând să iasă la suprafaţă şi aruncând cu aurolac pentru a-i opri pe anchetatori.

1011 afișări
Imaginea articolului DESCINDERI LA GARA DE NORD: Poliţiştii caută bunuri furate în canalele din zonă. Un bărbat a fost dus la spital cu arsură la ochi de la aurolac - FOTO

DESCINDERI LA GARA DE NORD: Poliţiştii caută bunuri furate în canalele din zonă - FOTO

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Alexandru Niculae, acţiunea este coordonată de la nivelul Serviciului de Investigaţii Criminale, iar în ajutorul judiciariştilor au fost chemate echipe de la SPIR, Poliţia Sectorului 3 şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

Totodată, angajaţi ai Regiei Autonome de Distribuţie a Energiei Termice îi ghidează pe poliţişti prin canalele subterane. La acţiune este folosit şi un excavator, pentru decopertarea gurilor de canal din zona Gării de Nord.

În timpul acţiunii, oamenii străzii care stau în canalele de la Gara de Nord au refuzat să iasă la suprafaţă şi au ripostat stropindu-i pe poliţişti cu aurolac.

Un bărbat care spune că este reprezentantul unui ONG şi a vrut să îi convingă pe oamenii străzii să-i lase pe poliţişti să intre în canalele din zona Gării de Nord din Capitală a fost dus la Spitalul de Oftalmologie cu arsură la ochi de la aurolac.

Managerul Spitalului de Oftalmologie din Capitală, Monica Pop, a declarat pentru MEDIAFAX că bărbatul care a fost adus la unitatea sanitară spune că oamenii străzii din zona Gării de Nord au aruncat în el cu aurolac.

"Bărbatul care a ajuns la noi la spital spune că lucrează la o organizaţie nonguvernamentală care se ocupă de oamenii străzii. El a venit în zona Gării de Nord pentru a-i convinge pe bărbaţii care stau în canale să le permită poliţiştilor accesul în canale. Furioşi, oamenii străzii au aruncat spre el cu aurolac. Este tot pictat cu aurolac, din cap până în picioare. Parcă este un mim de pe străzile Vienei", a spus Monica Pop.

Managerul Spitalului de Oftalmologie a precizat că bărbatul are arsură corneo conjunctivală la ochiul drept, a refuzat internarea, dar va veni zilnic la control.

Bărbatul a fost dus la spital cu o salvare a Serviciului de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov, care are în zona Gării de Nord trei maşini, a declarat, agenţiei MEDIAFAX, managerul SABI, Alis Grasu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici