Descoperire făcută de vameşii clujeni: substanţe dopante în colete expediate în SUA

Mai multe fiole cu substanţe dopante cu grad mare de risc au fost descoperite de vameşii clujeni în colete care urmau să fie expediate în SUA.

265 afișări
Imaginea articolului Descoperire făcută de vameşii clujeni: substanţe dopante în colete expediate în SUA

Descoperire făcută de vameşii clujeni: substanţe dopante în colete expediate în SUA

În urma unui control efectuat de inspectorii vamali de pe Aeroportul din Cluj-Napoca asupra coletelor pregătite pentru export de o firmă de curierat rapid, au fost identificate două colete în care au fost găsite substanţe dopante cu grad mare de risc, respectiv 20 fiole conţinând substanţa Genotropină.

Cele două colete urmau să fie expediate în SUA.

„Deoarece această substanţă este supusă regelementărilor legale privind prevenirea şi combaterea producerii şi traficului ilicit de substanţe dopante cu grad mare de risc, fiolele au fost reţinute şi predate organelor de cercetare competente în vederea continuării cercetărilor”, arată reprezentanţii Autorităţii Vamale Române.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici