Deşeurile voluminoase din Sectorul 5 sunt colectate gratuit în fiecare sâmbătă. Anunţul primăriei

  • Veşti bune pentru locuitorii Sectorului 5.
  • Ei pot scăpa de deşeurile voluminoase în fiecare sâmbătă.
  • Este vorba despre un serviciu gratuit oferit de către primărie.
1257 afișări
Imaginea articolului Deşeurile voluminoase din Sectorul 5 sunt colectate gratuit în fiecare sâmbătă. Anunţul primăriei

Când vor fi ridicate deşeurile

Ridicarea deşeurilor voluminoase se va face în ultima sâmbătă a fiecărei luni. Ca să scape de deşeurile voluminoase, locuitorii trebuie să facă o programare şi să ducă obiectele la punctul de colectare a gunoiului de la bloc sau în faţa porţii.

Deşeurile vor fi ridicate în intervalul orar 08.00-14.00 de angajaţii companiei de salubrizare.

„Pentru a nu ne mai confrunta cu problema deşeurilor precum mobilă, saltele sau alte obiecte mari pe care le găsim aruncate la colţ de stradă, vom acţiona în ultima zi de sâmbătă a fiecărei luni pentru a le colecta. Vrem să venim în sprijinul cetăţenilor şi să colectăm în mod gratuit aceste deşeuri, însă îi rog să respecte programul stabilit şi să facă solicitări în prealabil. Împreună putem face un sector mai curat”, a transmis Primarul Sectorului 5 Cristian Popescu Piedone.

Prima acţiune de ridicare a deşeurilor voluminoase va avea loc pe 24 aprilie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici