Despre viteza cu care dispar pădurile în România - 3 ha/oră -, duminică, la "România, te iubesc! "

O anchetă despre viteza cu care dispar pădurile în România - 3 hectare pe oră -, realizată de Alex Dima, va fi prezentată în ediţia de duminică a emisiunii "România, te iubesc!", difuzată de la ora 18.00 la Pro TV, informează televiziunea.

269 afișări
Imaginea articolului Despre viteza cu care dispar pădurile în România - 3 ha/oră -, duminică, la "România, te iubesc! "

Despre viteza cu care dispar pădurile în România - 3 ha/oră -, duminică, la "România, te iubesc! "

366.000 de hectare de pădure au dispărut de la Revoluţie încoace, iar paguba se ridică la 5.000.000.000 de euro.

"Toată lumea recunoaşte, însă, că este de cel puţin două ori mai mare", spune corespondentul Ştirilor Pro TV Alex Dima, cel care duminică, de la ora 18.00, revine în pădurile patriei şi prezintă ce a mai rămas din acestea. "500.000 de hectare de pădure sunt neadministrate în acest moment, iar aici fură cine vrea şi cum vrea, în timp ce 600.000 de hectare au fost retrocedate sau sunt pe cale să fie retrocedate cu încălcarea legii", declară Alex Dima.

"Codru-i frate cu românul", spune o vorbă din bătrâni, dar viceversa nu mai este de mult valabilă. Dureros este că autorităţile sunt părtaşe la pictarea tabloului apocaliptic, iar victime suntem cu toţii. "Vorbim despre hoţi şi oameni care ne fură dreptul la aer curat, duminică, de la 18.00, la «România, te iubesc!»", declară Alex Dima.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici