Deva: Bărbat implicat într-un scandal la un bar, rănit cu gloanţe de cauciuc de un agent de pază

Un bărbat în vârstă de 39 de ani din Deva, care a fost implicat într-un scandal izbucnit într-un bar din municipiu, a ajuns la spital după ce a fost rănit de un agent al unei firme de pază, care a tras cu un pistol cu gloanţe de cauciuc pentru a aplana conflictul respectiv.

187 afișări
Imaginea articolului Deva: Bărbat implicat într-un scandal la un bar, rănit cu gloanţe de cauciuc de un agent de pază

Deva: Bărbat implicat într-un scandal la un bar, rănit cu gloanţe de cauciuc de un agent de pază

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Hunedoara, subcomisar Bogdan Niţu, Poliţia Deva a fost sesizată, în noaptea de duminică spre luni, că un echipaj de intervenţie al unei societăţi de pază şi protecţie care a fost solicitat pentru aplanarea unui scandal într-un bar de pe bulevardul Dacia a folosit o armă neletală.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că doi bărbaţi din Deva, în vârstă de 39, respectiv 40 de ani, care erau băuţi, au provocat un scandal în incinta barului, motiv pentru care o angajată a acţionat butonul de panică. La locul incidentului au ajuns doi agenţi ai societăţii de pază şi protecţie, care le-au cerut celor implicaţi în scandal să părăsească localul, a spus Niţu.

Potrivit acestuia, pe terasa barului conflictul a continuat între cei doi bărbaţi care au provocat scandalul şi agenţii de pază, astfel că unul dintre agenţii de pază a tras cu pistolul din dotare, cu proiectile de cauciuc, în direcţia unuia dintre cei doi bărbaţi, rănindu-l în abdomen.

Ulterior, la faţa locului a ajuns un echipaj medical care i-a transportat pe cei doi scandalagii la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva. Potrivit medicilor, cei doi sunt în stare stabilă.

Poliţiştii au ridicat arma pentru expertiză şi au întocmit un dosar penal pentru uz de armă fără drept şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici