Dezastrul provocat în Galaţi de un bărbat beat care a adormit cu ţigara aprinsă. FOTO

Un bărbat din Galaţi, aflat sub influenţa alcoolului, a ajuns la spital după ce a adormit cu ţigara în mână şi a dat foc apartamentului în care locuieşte. Pagube de la incendiu s-au înregistrat şi la un alt apartament, dar şi la scara blocului.

408 afișări
Imaginea articolului Dezastrul provocat în Galaţi de un bărbat beat care a adormit cu ţigara aprinsă. FOTO

Un gălăţean beat a adormit cu ţigara aprinsă şi a incendiat două apartamente

Alerta a fost dată de un vecin care a văzut flăcările. În misiune au fost trimise mai multe echipe de pompieri şi de la SMURD.

Pompierii au intrat în apartamentul cuprins de flăcări şi au găsit un bărbat în stare de ebrietate, intoxicat cu fum. Victima a fost transportată la spital, iar incendiul a fost stins.

Pagubele sunt însemnate: apartamentul victimei este distrus în întregime, dar degradate sunt şi casa scării şi apartamentul aflat un etaj mai jos.

Pompierii au stabilit că focul a fost provocat de o ţigară aprinsă.

„Detaşamentul de Pompieri Galaţi a deplasat de urgenţă 2 autospeciale şi o ambulanţă SMURD. La locul evenimentului era deja o ambulanţă SAJ, iar echipajul SMURD a intervenit împreună cu aceasta, pentru a scoate din apartament o victimă în stare de ebrietate, intoxicată cu fum. Bărbatul, în vârstă de aproximativ 56 de ani, a fost dus la Spitalul Judeţean Galaţi, de către echipajul SAJ. Pompierii au intervenit pentru localizarea incendiului, care a fost lichidat o oră mai târziu. A fost distrus întregul apartament şi au fost degradate casa scării şi apartamentul aflat sub cel afectat. Cauza incendiului a fost stabilită ca fiind fumatul în timpul somnului”, au anunţat reprezentanţii ISU Galaţi.

Pagubele vor fi imputate bărbatului în stare de ebrietate care a provocat incendiul.

Taguri:
galaţi,
incendiu,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici