Directorul Finanţelor Publice Ploieşti, ridicat de procurorii DNA de la sediul instituţiei

Directorul Direcţiei de Finanţe Publice Ploieşti, Daniel Petre, a fost ridicat de la sediul instituţiei, miercuri, de către procurorii DNA, surse judiciare afirmând că acesta ar fi vizat în dosarele în care este implicat Răzvan Alexe, cercetat în cazul preşedintelui CJ Prahova, Mircea Cosma

770 afișări
Imaginea articolului Directorul Finanţelor Publice Ploieşti, ridicat de procurorii DNA de la sediul instituţiei

Directorul Finanţelor Publice Ploieşti, ridicat de procurorii DNA de la sediul instituţiei (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit unor surse judiciare, directorul general al Direcţiei Regionale de Finanţe Publice din Ploieşti, Daniel Cristian Petre, a fost ridicat de anchetatori în urma unor percheziţii făcute miercuri dimineaţă la sediul instituţiei.

La ora transmiterii acestei ştiri, Daniel Petre a fost dus pentru audieri la sediul DNA Ploieşti.

Conform surselor citate, acţiunea procurorilor are legătură cu dosarele în care este implicat Răzvan Alexe, patron al mai multor firme, cercetat de DNA în cazul de corupţie al preşedintelui Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, şi al fiului acestuia, deputatul Vlad Cosma.

Răzvan Alexe este inculpat şi într-un alt dosar, instrumentat de Parchetul Curţii de Apel Ploieşti, respectiv dosarul de evaziune fiscală şi spălare de bani cu un prejudiciu de 35 de milioane de euro, în care este trimis în judecată şi fostul angajat al Secretariatului General al Guvernului Marcel Păvăleanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici