Directorul ROMARM: Fabrica de Arme Cugir ar urma să angajeze aproximativ 500 de persoane

Fabrica de Arme Cugir ar urma să angajeze, în perioada următoare, aproximativ 500 de persoane pentru a putea acoperi comenzile pe care le are pentru piaţa externă, propunerea urmând să fie prezentată într-o viitoare şedinţă de Guvern, a anunţat, vineri, directorul general al ROMARM, Vasile Crişan.

913 afișări
Imaginea articolului Directorul ROMARM: Fabrica de Arme Cugir ar urma să angajeze aproximativ 500 de persoane

Directorul ROMARM: Fabrica de Arme Cugir ar urma să angajeze aproximativ 500 de persoane (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

Directorul ROMARM, Vasile Crişan, a declarat că Fabrica de Arme Cugir are nevoie de aproximativ 500 de noi angajaţi pentru a reuşi să acopere contractele pe care le are pentru piaţa externă.

"Datorită contractelor pe care le avem la nivelul Fabricii de Arme Cugir şi a volumului de lucru, este necesară angajarea unui număr de 500 de salariaţi, care vor fi doar în zona de producţie şi în felul acesta putem să satisfacem comenzile beneficiarilor pe care îi avem în integritate, la capacitatea la care dânşii ne-o cer. Niciun salariat care va fi angajat nu va aparţine sectorului TESA, ci doar sectorului de producţie, pentru a rezolva necesarul de comenzi pe care fabrica din Cugir îl are la ora actuală", a spus Crişan.

Directorul ROMARM a spus că este vorba de comenzile pentru contractele pentru piaţa externă, însă nu a dorit să dea mai multe detalii despre acestea.

Crişan a afirmat că urmează să prezinte într-o viitoare şedinţă de Guvern o notă de fundamentare a acestei propuneri, din care să rezulte necesitatea angajării personalului, urmând ca Executivul să ia o decizie.

"Sunt convins că voi obţine la nivelul Guvernului înţelegerea necesară de a opera cât mai repede aceste angajări în scopul producţiei şi al creşterii economice, atât a judeţului, cât şi a ţării", a spus Vasile Crişan.

Fabrica de Arme Cugir s-a format în 2004 prin divizarea Uzinei Mecanice Cugir, societatea preluând o parte din producţia de armament şi fiind o filială a Companiei Naţionale ROMARM SA. Fabrica are în prezent 655 de angajaţi şi este specializată pe producţia de armament şi muniţie pentru infanterie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici