Discursul lui Ponta din şedinţa de guvern, întrerupt de soneria telefonului secretarului de la Agricultură. "Aruncaţi-l, călcaţi-l în picioare, faceţi ceva!"

Premierul Victor Ponta a fost deranjat, la începutul şedinţei de guvern, de faptul că telefonul secretarului general de la Ministerul Agriculturii, Sorin Chelmu, a început să sune când se adresa miniştrilor şi i-a cerut acestuia să "arunce" sau să "calce în picioare" aparatul, pentru a-l opri.

1196 afișări
Imaginea articolului Discursul lui Ponta din şedinţa de guvern, întrerupt de soneria telefonului secretarului de la Agricultură. "Aruncaţi-l, călcaţi-l în picioare, faceţi ceva!"

Discursul lui Ponta din şedinţa de guvern, întrerupt de soneria telefonului lui Chelmu

La începutul şedinţei de marţi a Executivului, în timp ce primul-ministru le spunea miniştrilor că o delegaţie a Fondului Monetar Internaţional, Comisiei Europene şi Băncii Mondiale se află la Bucureşti, telefonul mobil al secretarului general al Ministerului Agriculturii a început să sune. Deranjat de acest fapt, premierul şi-a întrerupt discursul şi l-a apostrofat pe Chelmu.

"Domnul secretar de stat, aruncaţi-l, călcaţi-l în picioare, faceţi ceva ! Dumneavoastră, la Agricultură, nu ştiţi să închideţi telefoanele, am înţeles. Cred că le-am dat prea mulţi bani la rectificare, d’aia!", a spus Ponta.

Chelmu s-a înroşit la faţă şi a ieşit din sala de şedinţe a Guvernului, telefonul său continuând însă să sune în ciuda intenţiei vădite a posesorului de a-l opri.

După câteva secunde de pauză, primul-ministru şi-a reluat discursul de unde a fost întrerupt, arătând că nu şi-a uitat ideea după acest "atac" din partea Agriculturii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici