Dobriţoiu: Se ia în considerare ca o cotă parte din amenzile încasate să revină Poliţiei

Fostul ministru al Apărării Corneliu Dobriţoiu a declarat vineri, la prezentarea bilanţului activităţii din 2012 a Ministerului Afacerilor Interne, că se ia în considerare ca o cotă parte din amenzile încasate să revină Poliţiei.

366 afișări
Imaginea articolului Dobriţoiu: Se ia în considerare ca o cotă parte din amenzile încasate să revină Poliţiei

Dobriţoiu: Se ia în considerare ca o cotă parte din amenzile încasate să revină Poliţiei (Imagine: Tibi Bologh/Mediafax Foto)

Corneliu Dobritoiu, preşedintele Comisiei pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională din Senat, a spus că trebuie găsite resurse suplimentare de finanţare "în situaţia în care o instituţie bugetară suferă, este în roşu, într-o zonă critică".

El a mai arătat că activitatea poliţiştilor s-ar îmbunătăţi dacă ar şti, atunci când desfăşoară activitatea de control în teritoriu, că parte din eforturile lor, din sumele care se duc la bugetul de stat revin Poliţiei Române, "iar acele sume sunt alocate pentru modernizarea infrastructurii, gaz în motoare, logistică".

Dobriţoiu a precizat că aceasta "este o ipoteză în lucru la nivelul cabinetului ministrului" şi că nimeni nu poate estima ce sume ar urma să revină Poliţiei, pentru că nu se doreşte "o acţiune de vrăjitoare în stradă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici