Doi adolescenţi minori din Tulcea, bănuiţi că au SPART un număr foarte mare de maşini într-o noapte, au fost prinşi

Doi adolescenţi de 14 şi 15 ani au fost prinşi de jandarmi, în timpul nopţii de sâmbătă spre duminică, aceştia fiind bănuiţi că într-o singură noapte au spart 15 maşini în municipiul Tulcea.

590 afișări
Imaginea articolului Doi adolescenţi minori din Tulcea, bănuiţi că au SPART un număr foarte mare de maşini într-o noapte, au fost prinşi

Doi adolescenţi din Tulcea, bănuiţi că au spart un număr foarte mare de maşini într-o noapte, au fost prinşi

Potrivit jandarmilor tulceni, echipa de intervenţie i-a identificat, în timpul nopţii de sâmbătă spre duminică, pe cei doi copii, de etnie rromă, pe strada Isaccei în zona Piaţa Veche din municipiul Tulcea.

În urma verificărilor, oamenii legii au constatat că cei doi minori sunt autorii spargerii a 15 autoturisme în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Asupra adolescenţilor au fost găsite o foarfecă cu care forţau uşile autoturismelor, un smartphone, o cheie de autoturism şi bani.

Cei doi au fost predaţi Poliţiei Tulcea, în acest caz fiind deschise dosare penale pentru a verifica întreaga activitate infracţională a celor doi copii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici