Doi morţi după ce un microbuz şi un autoturism s-au ciocnit frontal pe DN 19, în judeţul Satu Mare

Două persoane au murit, vineri după-amiază, în urma unui accident produs pe DN 19, în judeţul Satu Mare, după ce un microbuz şi un autoturism s-au ciocnit frontal, în urma unei pătrunderi pe contrasens.

98 afișări
Imaginea articolului Doi morţi după ce un microbuz şi un autoturism s-au ciocnit frontal pe DN 19, în judeţul Satu Mare

Doi morţi după ce un microbuz şi un autoturism s-au ciocnit frontal pe DN 19, în judeţul Satu Mare

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că pe DN 19, între Livada şi Oraşu Nou, judeţul Satu Mare, a avut loc o coliziune frontală între un autoturism şi un microbuz de transport marfă, ca urmare a unei pătrunderi pe contrasens.

În urma impactului, cei doi şoferi au murit.

Alte persoane nu se mai aflau în cele două vehicule.

Circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici